RADIO TERRANOVA ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Σεισμός στη Θήβα - Έγινε αισθητός και στην Αττική

- Το επίκεντρο του σεισμού ήταν 6 χιλιόμετρα από τη Θήβα
- Ωστόσο ο σεισμός είχε μικρό εστιακό βάθος και έγινε αισθητός και στην πρωτεύουσα
- Σύμφωνα με τους σεισμολόγους είχε μέγεθος 4 ρίχτερ


Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο αλλά και το Γεωδυναμικό Ιστιτούτο,  το μέγεθος του σεισμού ήταν 4. Έγινε στις 16:54 το απόγευμα με επίκεντρο 5 χιλιόμετρα Βόρεια της Θήβας.
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 9,8 χιλιόμετρα. Για το λόγο αυτό έγινε ιδιαίτερα αισθητός ενώ πολλοί τον ένιωσαν και στην Αθήνα. Δείτε στον παρακάτω χάρτη, τις περιοχές στις οποίες έγινε αισθητός ο σεισμός:
Το newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και σας ενημερώνει άμεσα για όποια νεώτερη πληροφορία με διαρκή ροή ειδήσεων. Σε νεώτερες αναρτήσεις περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ.
Η ενημέρωση από το newsit.gr σε όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας γίνεται με ταχύτητα, πληρότητα και εγκυρότητα, με στόχο την αξιόπιστη μετάδοση πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν τις ειδήσεις για τις ελληνικές και διεθνεις εξελίξεις.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κινητικότητα στο Παρίσι και το Bourget για τις φρεγάτες! ΗΠΑ και Γάλλοι “κυνηγούν” τον ΓΔΑΕΕ…

Ενδιαφέρουσες δείχνουν να είναι οι εξελίξεις από το Παρίσι και την παραδοσιακή αεροπορική έκθεση – σόου στο προάστιο της γαλλικής πρωτ...