RADIO TERRANOVA ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Καρέ-καρέ τα επεισόδια έξω από τη Βουλή - ΦΩΤΟ

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν μπροστά από τη Βουλή κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ενάντια στο πολυνομοσχέδιο, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Όλα ξεκίνησαν όταν πολίτες προσπάθησαν να ανέβουν τα σκαλιά της Βουλής και ομάδες κουκουλοφόρων εισχώρησαν και άρχισαν να συγκρούονται με τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Οι νεαροί, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους. προσπάθησαν να εισβάλουν στο προαύλιο του Κοινοβουλίου, ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια που βρίσκονται δίπλα στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Οι κουκουλοφόροι πέταξαν «βροχή» από πέτρες, φωτοβολίες και βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών, οι οποίοι προχώρησαν σε ρίψη δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης για να τους απωθήσουν. Άλλοι νεαροί εκσφενδόνισαν μολότοφ στο φυλάκιο της προεδρικής φρουράς, με αποτέλεσμα αυτό να τυλιχτεί στις φλόγες.
Ομάδα ατόμων επιτέθηκε και σε συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, γρονθοκοπώντας δημοσιογράφο και εικονολήπτη.
Τα επεισόδια αναζωπυρώθηκαν και μετατοπίστηκαν στη συμβολή των οδών Γεωργίου Α' και Πανεπιστημίου μπροστά από τη Μεγάλη Βρετανία, με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική.
Για τα επεισόδια που σημειώθηκαν μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη στο Σύνταγμα, η αστυνομία προχώρησε σε μια σύλληψη και δύο προσαγωγές. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ προερχόμενες από αστυνομικές πηγές, στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκαν ένα τσεκούρι και ένα σφυρί.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κινητικότητα στο Παρίσι και το Bourget για τις φρεγάτες! ΗΠΑ και Γάλλοι “κυνηγούν” τον ΓΔΑΕΕ…

Ενδιαφέρουσες δείχνουν να είναι οι εξελίξεις από το Παρίσι και την παραδοσιακή αεροπορική έκθεση – σόου στο προάστιο της γαλλικής πρωτ...