RADIO TERRANOVA ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Έκτακτο – Σοβαρός εκτροχιασμός επιβατηγού τρένου στην είσοδο του Αδένδρου – Υπάρχουν τραυματίες

Η αμαξοστοιχία υπ αριθμόν 58 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη εκτροχιάστηκε περί ώρα 21: 35μμ πριν από λίγο στην είσοδο του Αδένδρου Θεσσαλονίκης.

Αγωνία για την τύχη ακόμα πέντε εγκλωβισμένων
Εκτροχιασμός τρένου έξω από την Θεσσαλονίκη: Πληροφορίες για δύο νεκρούςΤουλάχιστον ένας σοβαρά τραυματίας - Η μηχανή της αμαξοστοιχίας κατά τον εκτροχιασμό μπήκε σε κατοικία - Μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής στο σημείο
Τραγωδία έξω από την Θεσσαλονίκη από τον εκτροχιασμό επιβατικής αμαξοστοιχίας με εκατό επιβαίνοντες λίγο πριν τις δέκα το βράδυ.
Σύμφωνα με πληροφορίες δυο άτομα έχουν χάσει την ζωή τους, ενώ ακόμα ένας νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.
Ελαφρά τραυματισμένοι άλλοι επιβάτες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Άγιος Δημήτριος και Γ. Γεννηματάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες ακόμα πέντε άτομα είναι εγκλωβισμένα. Τρεις στο πρώτο βαγόνι και ένας στο δεύτερο, ενώ αναζητείται ο ένοικος του σπιτιού στο οποίο προσέκρουσε η αμαξοστοιχία.
Συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο

Η αμαξοστοιχία με 100 επιβάτες ξεκίνησε στις 16.18 το μεσημέρι από την Αθήνα, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εκτροχιάστηκε και έπεσε πάνω σε κατοικία.
Επί τόπου βρίσκονται ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενώ στο σημείο σπεύδει και κλιμάκιο του ΟΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κινητικότητα στο Παρίσι και το Bourget για τις φρεγάτες! ΗΠΑ και Γάλλοι “κυνηγούν” τον ΓΔΑΕΕ…

Ενδιαφέρουσες δείχνουν να είναι οι εξελίξεις από το Παρίσι και την παραδοσιακή αεροπορική έκθεση – σόου στο προάστιο της γαλλικής πρωτ...