RADIO TERRANOVA ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Ο Μαρινάκης πήρε τον ΔΟΛ – Κέρδισε άνετα τον Σαββίδη Ο επιχειρηματίας έδωσε 22.892.000 ευρώ, ενώ ο Σαββίδης μόλις… 11 εκατ. ευρώ!

 Ο Μαρινάκης πήρε τον ΔΟΛ – Κέρδισε άνετα τον Σαββίδη

Ο επιχειρηματίας έδωσε 22.892.000 ευρώ, ενώ ο Σαββίδης μόλις… 11 εκατ. ευρώ!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να έχει κάνει τη μεγαλύτερη προσφορά για την εξαγορά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη. Σύμφωνα με πληροφορίες,μετά το άνοιγμα των προσφορών προκύπτει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσέφερε 22.892.000 ευρώ για να αποκτήσει τα Μέσα Ενημέρωσης του ΔΟΛ. Η προσφορά του Ιβάν Σαββίδη ανέρχεται στα 11 εκατ. ευρώ. Η κυπριακή εταιρεία Vegata προσφέρει 21 εκατ. ευρώ.
Πρόκειται για την «μητέρα των μαχών» στα media, καθώς ο επενδυτής που θα πλειοδοτήσει αποκτά:
***To 22,11% των μετοχών του MEGA CHANNEL
***Τις εφημερίδες ΒΗΜΑ και ΝΕΑ.
***Τις ιστοσελίδες IN.GR, BHMA.GR, και NEA.GR
***Τον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA.FM
***To 50% των μετοχών της “IRIS ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ”
***Το 41,22% των μετοχών του πρακτορείου διανομής “ΑΡΓΟΣ”
Πρέπει να σημειωθεί οτι ένα ποσοστό 25% του τιμήματος θα διατεθεί για την εξόφληση των εργαζομένων και των προμηθευτών, ενώ η μόνη υποχρέωση που θα έχει ο νέος αγοραστής, θα είναι το κόστος συντήρησης των μέσων ενημέρωσης που θα θελήσει να διατηρήσει, αλλά και η εξυπηρέτηση του υψηλού δανεισμού που έχουν οι εταιρείες ΑΡΓΟΣ και IRIS. Ο ειδικός διαχειριστής του Οργανισμού άνοιξε πέντε φακέλους προσφορών για τους τίτλους και τις συμμετοχές του ΔΟΛ.
Προσφορές κατέθεσαν: ο Ευάγγελος Μαρινάκης, ο Ιβάν Σαββίδης, μία κυπριακή εταιρία, ένα άλλο εταιρικό σχήμα και οι εργαζόμενοι του Οργανισμού.  Για τον διαγωνισμό που αφορά στην ακίνητη περιουσία του ΔΟΛ κατατέθηκαν τρεις προσφορές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κινητικότητα στο Παρίσι και το Bourget για τις φρεγάτες! ΗΠΑ και Γάλλοι “κυνηγούν” τον ΓΔΑΕΕ…

Ενδιαφέρουσες δείχνουν να είναι οι εξελίξεις από το Παρίσι και την παραδοσιακή αεροπορική έκθεση – σόου στο προάστιο της γαλλικής πρωτ...