RADIO TERRANOVA ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Στον αθλητισμό… σαν σήμερα

Σαν σήμερα το 2011, ο Παναθηναϊκός νικά την Maccabi Electra με 78-80 στον τελικό του Final Four της Euroleague στην Βαρκελώνη και κατακτά τον τίτλο για 6η φορά στην ιστορία του.
8/5/2013 Ο Σκωτσέζος τεχνικός σερ Άλεξ Φέργκιουσον ανακοινώνει την απόφασή του να αποσυρθεί από τον πάγκο της Manchester United στο τέλος της σεζόν. Στα 26 χρόνια με την ομάδα έχει κατακτήσει 38 τίτλους, συμπεριλαμβανομένων 13 πρωταθλημάτων Premier League και δύο UEFA Champions League.
8/5/2011 Ο Παναθηναϊκός νικά την Maccabi Electra με 78-80 στον τελικό του Final Four της Euroleague στην Βαρκελώνη και κατακτά τον τίτλο για 6η φορά στην ιστορία του.
8/5/2006 Παραιτείται ο Franco Carraro, ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIGC) και τρεις μέρες μετά, παραιτείται σύσσωμο το ΔΣ της Γιουβέντους, ενώ οι η αξία της μετοχής της ομάδας στο Χρηματιστήριο θα φθάσει την 19/5 ακριβώς στα μισά της αξίας της 9ης Μαϊου, εξ αιτίας του σκανδάλου για τα «στημένα» παιχνίδια στο ιταλικό πρωτάθλημα, που ξεσκεπάζει η ιταλική αστυνομία. Τελικά στη Μίλαν, στη Λάτσιο, στη Φιορεντίνα και στη Ρετζίνα θα αφαιρεθούν βαθμοί, ενώ η Γιουβέντους θα υποβιβαστεί στην Β’ κατηγορία και 12 κορυφαίοι παίκτες της θα πάρουν μεταγραφή.
8/5/1984 Δώδεκα εβδομάδες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λος Άντζελες η ΕΣΣΔ ανακοινώνει από την τηλεόραση ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει. Η αιτιολογία είναι η εμπορευματοποήση των Αγώνων και η χρησιμοποιήσή τους για αντισοβιετική προπαγάνδα.
8/5/1849 To ''Pearl of Bermuda'' νικά το αμερικάνικο γιώτ ''Brenda'' στην πρώτη αναγνωρισμένη διεθνώς κούρσα.

Πηγή: galanissportsdata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κινητικότητα στο Παρίσι και το Bourget για τις φρεγάτες! ΗΠΑ και Γάλλοι “κυνηγούν” τον ΓΔΑΕΕ…

Ενδιαφέρουσες δείχνουν να είναι οι εξελίξεις από το Παρίσι και την παραδοσιακή αεροπορική έκθεση – σόου στο προάστιο της γαλλικής πρωτ...