RADIO TERRANOVA ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

ΈΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ: Ο Καραμανλής "τελειώνει" τη ΝΔ και στηρίζει Τσίπρα...

Η αλληλοεκτίμηση μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του...


πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή είναι δεδομένη. Αρκετές φορές τον... μνημόνευσε ο κ.Τσίπρας στη συνέντευξή του την περασμένη Δευτέρα στον Νίκο Χατζηνικολάου.
Συνέντευξη που παρακολούθησε και ο Κώστας Καραμανλής, έχοντας να πει τα καλύτερα για τον νυν πρωθυπουργό.
Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στους συνεργάτες του ήταν "ειλικρινής, άνετος και γενικά πειστικός" και συμπλήρωσε πως: "ήρθε για να μείνει" βάζοντας τέλος στα σενάρια για "αριστερή παρένθεση" που ισχυρίζονται Σαμαράς και Βενιζέλος.
Στο θέμα της διαπραγμάτευσης ο βουλευτής πλέον της Νέας Δημοκρατίας παραδέχεται ότι «έχει διαπραγματευτεί σκληρά, αλλά είναι ώρα να πάει σε συμφωνία» και συνεχίζει: «Αν πάει σε μια αξιοπρεπή συμφωνία, τότε θα δυναμώσει η διείσδυσή του και στον αστικό κόσμο...»
Όσον αφορά τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, δείχνει προβληματισμένος με τα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα και υπάρχει η πληροφόρηση ότι δέχεται πιέσεις από στελέχη του κόμματος να σταματήσει να αρνείται ένα συνέδριο...
tromaktiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κινητικότητα στο Παρίσι και το Bourget για τις φρεγάτες! ΗΠΑ και Γάλλοι “κυνηγούν” τον ΓΔΑΕΕ…

Ενδιαφέρουσες δείχνουν να είναι οι εξελίξεις από το Παρίσι και την παραδοσιακή αεροπορική έκθεση – σόου στο προάστιο της γαλλικής πρωτ...