RADIO TERRANOVA ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Νικολούδης: «Περιμένετε! Έρχονται και άλλες ΗΧΗΡΕΣ συλλήψεις!!!!»

ΑΥΤΗ η κυβέρνηση, ό,τι λέει το κάνει ΠΡΑΞΗ!!!!

Μια μέρα μετά τη σύλληψη του μεγαλοεπιχειρηματία, Λεωνίδα Μπόμπολα για φοροδιαφυγή, ο οποίος κατέβαλε 1,8 εκατομμύρια ευρώ για να αποφύγει την απαγγελία κατηγοριών, ο υπουργός Επικρατείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, Παναγιώτης Νικολούδης, προοικονομεί κι άλλες τέτοιες... όμορφες στιγμές για τους φοροφυγάδες!!!
Σε σχετικό δελτίο τύπου, αναφέρεται ότι "όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι απέναντι στο νόμο" και πως "όλοι έχουν υποχρέωση να συμμετέχουν στα βάρη (πληρωμή φόρων) ανάλογα με τις οικονομικές τους δυνατότητες".
"Η κυβέρνηση, συστηματικά και μεθοδευμένα, προβαίνει στις απαραίτητες νομοθετικές παρεμβάσεις, την ανάπτυξη διεθνών συνεργασιών και τη σύναψη διεθνών συμφωνιών, που θα της δώσουν τη δυνατότητα να εισπράττει τους νόμιμους φόρους από όλους, όσους οφείλουν, χωρίς καμία εξαίρεση, άσχετα με το ποιος είναι ο οφειλέτης και με το πού έχει διοχετεύσει τα χρήματά του» σημειώνει ο κ. Νικολούδης, τονίζοντας ότι «τα αποτελέσματα των ενεργειών αυτών της κυβέρνησης, θα φανούν και μάλιστα σύντομα και με τρόπο απόλυτα πειστικό".
ΕΥΓΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κινητικότητα στο Παρίσι και το Bourget για τις φρεγάτες! ΗΠΑ και Γάλλοι “κυνηγούν” τον ΓΔΑΕΕ…

Ενδιαφέρουσες δείχνουν να είναι οι εξελίξεις από το Παρίσι και την παραδοσιακή αεροπορική έκθεση – σόου στο προάστιο της γαλλικής πρωτ...